Suntem la început de drum ca și echipă, dar asta nu înseamnă și începători!

În spatele acestei mici afaceri stau multe ore de cursuri în domeniu, zeci de evenimente pregătite cu mult suflet, pentru cei foarte apropiați și cunoștințe ale acestora.

Cu multă pasiune și dragoste pentru flori, pentru tot ceea ce înseamnă frumos, confecționăm aranjamente de toate dimensiunile și culorile, cu flori de sezon sau la cererea clienților, flori naturale sau realizate manual, pentru diferite evenimente: nuntă, botez, onomastică, petreceri, oricare alt eveniment special din viața celor care ne trec pragul.

Produsele sunt de diferite mărimi, în funcție de baza aleasă de client, poate fi un buchet clasic, un aranjament în cutie sau în coș cuprinzând o varietate de flori și accesorii, clientul având posibilitatea de a-și personaliza produsul finit.

Când facem referire la aranjamente ne raportăm atât la partea floristică cât și la partea de decor. Decorul se face de fiecare dată ținând cont de dorințele clientului, de tema impusă de eveniment dar și de personalitatea acestuia.

Încercăm să ne cunoaștem cât mai bine atât clienții cât și emoțiile acestora pe care doresc să le exprime prin dăruirea aranjamentelor confecționate de noi: iubire, recunoștință, mângâiere sau pur și simplu plăcerea de a dărui.

Comenzile se pot face direct în magazin, online și telefonic. Aranjamentele vor putea fi livrate la domiciliu contra cost sau vor fi ridicate de clienți direct din atelierul nostru.